Monday, 9 May 2011

HARI AHAD HINGGA HARI INI AKU X SIHAT

hari perlawanan amal islami aku x sihat....hari ahad hinnga hari ni aku masih x sihat lagi harap harap lah aku sihat esok sebab aku dh banyak tertinggalan pelajaran  nanti mesti  ku datang sekolah kawan ku ckp qila ko ada byak kerja...perlawanan amal islami pun aku x tau dapat nombor baper aku nk tanya saper tunggu aku sekolah baru aku tau...masa tu iu ku x dapat datang sebab ibu ku sebok...sebab ibu ku jadi juri untuk sukan tadika kemas :'(

Saturday, 7 May 2011

SARAPAN PAGI

Hari ni saya makan MD sedap nya baru first time aku makan MD pada waktu pagi lah...pada waktu mlm dh biasa lah....SELAMAT MENENGOK DAN MENIKMATI...jangan tengok aje yer cubalah :)

HARI AHAD LAWAN AMAL ISLAMI

Esok dh kena lwn amal islami harap harap lah sekolah kitaorang menag .....aku dh berdebah debah ni nk lawan esok aku nk tau ibu aku  dtng ke tak hah aku hrap ibu ku datang kat sana lah aku lawan kat SEKOLAH RENDAH AGAMA TELOK PANG LIMA GARANG ...dekat dekat ngan kampung aku tu..... acik aku kata insyaallah acik aku nk gi hahahah  gemira ah aku kalau ramai ramai dtg tengok persembahan aku lagi bersemangat lah aku hahhahahahahaha korang bacalah kalau korang dh baca doakan lah SEKOLAH AGAMA KANCHONG DARAT MENAG EK....

Wednesday, 27 April 2011

i very happy

hari ni aku rasa gembira sebab aku nya gambar cikgu letak kat belakang kelas and aku rasa gembira sara dh kawa aku dia salah orang padahal huda yang buat benda tu aku ckp kat dia cam tu hahaha...

Saturday, 23 April 2011

saya benci kawan saya!!!!

Hari isnin hingga hari jumaat sara, madihah and julia x kawan aku x tau kenapa yang paling aku x suka sarah ...julia pon sama bila diaorang kawan julia julia bukan min gedik lagi jaln pon tergedik gedik...aku x tau lah perangai sara madihah ngan si julia nasib baik  aku ada kwan lagi nmanya ain syafiqah ,fatimah ngan syafiqah hahahh x per lah kalau dia orang x nk kawan aku...aku x kisah ponnn....ain syaiqah lagi baik.....tapi ada satu ari tu ain wat aku mrah and buat aku sedih pastu aku x kwan dia aku kawan lah farhana hahaha pastu ain apa lagi dia pon merajuk lah haha
itu sahaja yang aku nk cerita kan!!!

About Sunday :)

HARI NI SAYA SANGAT GEMIRA SEBAB LIYANA AQILAH WAT KAN AKU BLOG AKU SURUH KAKAK AKU WAT KAN DIA X NK SEBAIK ADA KAWAN SAYA HIHIHI....BAGUS NYA... LIYANA AQILAH SUNGGUH BAIK HATI!!! I LOVE LIYANA AQILAH <3

first time wat blog....

huhu..bestnye ade blog cam kakak aku die ade blog so, aku pon nk jugak..tpi blog die lagi cantik jeles kan..sedih ni kengkawan..