Wednesday, 27 April 2011

i very happy

hari ni aku rasa gembira sebab aku nya gambar cikgu letak kat belakang kelas and aku rasa gembira sara dh kawa aku dia salah orang padahal huda yang buat benda tu aku ckp kat dia cam tu hahaha...

Saturday, 23 April 2011

saya benci kawan saya!!!!

Hari isnin hingga hari jumaat sara, madihah and julia x kawan aku x tau kenapa yang paling aku x suka sarah ...julia pon sama bila diaorang kawan julia julia bukan min gedik lagi jaln pon tergedik gedik...aku x tau lah perangai sara madihah ngan si julia nasib baik  aku ada kwan lagi nmanya ain syafiqah ,fatimah ngan syafiqah hahahh x per lah kalau dia orang x nk kawan aku...aku x kisah ponnn....ain syaiqah lagi baik.....tapi ada satu ari tu ain wat aku mrah and buat aku sedih pastu aku x kwan dia aku kawan lah farhana hahaha pastu ain apa lagi dia pon merajuk lah haha
itu sahaja yang aku nk cerita kan!!!

About Sunday :)

HARI NI SAYA SANGAT GEMIRA SEBAB LIYANA AQILAH WAT KAN AKU BLOG AKU SURUH KAKAK AKU WAT KAN DIA X NK SEBAIK ADA KAWAN SAYA HIHIHI....BAGUS NYA... LIYANA AQILAH SUNGGUH BAIK HATI!!! I LOVE LIYANA AQILAH <3

first time wat blog....

huhu..bestnye ade blog cam kakak aku die ade blog so, aku pon nk jugak..tpi blog die lagi cantik jeles kan..sedih ni kengkawan..